Од увођења ванредног стања многи приватници и појединци су осетили потребу да подрже здравствене раднике у тешкој борби са овим вирусом и донирају оно што је потребно у овој ситуацији.
Једни од многих који су донирали:
- Стефановић Бранислав и Гордана Васић из Велике Плане су правили и донирали визире који служе за заштиту лица здравствених радника. Напомињемо да је за прављење сваког визира потребно доста времена и стрпљења.
- СКР "Зана" и "Софитеx" су донирали заштитне маске,
- Општина Смедеревска Паланка је у сваком тренутку била ту за нас и изашла у сусрет тако што је донирала средства за дезинфекцију у великим количинама као и заштитне маске. Такође су нам купили моторну пумпу за дезинфекцију свих прилаза болници.
- "Мегамаркет" из Смедеревске Паланке је донирао већу количину дезинфекционог средства.
- "ИГГИ Перцепт" д.о.о. Ваљево су сашили и донирали заштитне маске.
- СТР "Дима" донира сваки дан 30 пецива за запослене на инфективном одељењу и у ургентној служби

- Први радио такси (Пинк такси) се понудио да без надокнаде, ради укинутих аутобуских линија, превози известан број радника (имена и презимена и њихов распоред рада су послати Пинк таксију) Још једна врста подршке и на томе смо им веома захвални

Захваљући овим донацијама и нашој редовној набавци успевамо да дезинфикујемо све површине по препорукама Завода за јавно здравље и да наши здравствени радници буду заштићени адекватном заштитном опремом.

Овим путем се захваљујемо свима на подршци која нам је у овим тренутцима потребна и неопходна.

Молимо још једном све грађане да остану код својих кућа и да поштују све мере Владе
и на тај начин ће нам највише помоћи.

Менаџмент Болнице

 

Оглас за пријем у радни однос - медицинска сестра на одређено

Болница „Стефан Високи“ почиње са радом давне 1960. године.
Болница обавља стационарну и поликлиничку делатност за грађане општина Смедеревска Паланка и Велика Плана, као и за све друге грађане који се за помоћ обрате (око 130.000 становника).
Болница обезбеђује лечење и рехабилитацију оболелих и повређених и коришћењем природних фактора (пре свега – минералне вoде).
Постељни фонд болнице располаже са 300 кревета.
Поред основне делатности, Болница обезбеђује здравствено васпитање болесника, стручно усавршавање здравствених радника, пружање стручне помоћи другим здравственим установама (обука приправника, специјалистичко стажирање, наставна база медицинске школе).
Болница обавља и немедицинску делатност: правни и општи послови, економско финансијски послови, превоз санитетским возилом, припрема оброка за исхрану стационарних болесника, техничко-услужни послови.
У болници је запослено 564 радника.
Монографију у електронском облику можете преузети овде.vesti

ДОКУМЕНТИ

медицинска опрема, информатор...

logoklinicka praksa
nabavke zdravo
2Информације о пацијентима преко телефона1

 

 

Овде можете погледати галерије са сликама од почетка изградње па до освећења завршене цркве у дворишту наше Болнице.

даље>>

 Општа болница "Стефан Високи", Вука Караџића 147, Смедеревска Паланка
stefanvisokisp@gmail.com